Stichting Interserve [Nepal]

Interserve Nederland is een stichting die zich al ruim 40 jaar inzet voor zendingswerk in Azië en de Arabische wereld. Christenprofessionals worden uitgezonden naar die gebieden, en heeft mensen werkzaam in zo’n 40 verschillende landen. Het project dat wij als Stronck-Kemp Fonds steunen is een kleuteronderwijsproject in Nepal, dat geleid wordt door ECEC, ofwel het Early Childhood Education Centre. De spil in deze organisatie is Reiny de Wit, die inmiddels al ruim 30 jaar in Nepal aan het werk is.
De stichting houdt zich bezig met met ontwikkelen en uitvoeren van cursussen voor onderwijzend personeel, het adviseren en begeleiden van kleuterscholen, geeft voorlichting aan ouders en verzorgers, ontwikkelt onderwijsmateriaal en zorgt voor de ontwikkeling van een 4-jarige Pabo-opleiding.


Meer gegevens over de stichting ECEC is te vnden op de website
www.ECEC.org.np