Kaarsenkapel Camillus

Op het terrein van het voormalige verpleeghuis Camillus in Roermond wordt een interreligieuze kaarsenkapel gerealiseerd. Op dit terrein wonen nu mensen met een lichamelijke beperking, dementerenden en mensen met psychische problematiek. Ook mensen die in het Hospice de Ark verblijven bevinden zich daar. Er is nu dringend behoefte aan een ruimte, waar zich even kunnen terugtrekken in een stilteruimte voor gebed, voor het aansteken van een kaarsje of ontmoeting met anderen. Overdag is deze ruimte open. Om veiligheidsredenen is de ruimte gesloten.  
De organisatie zoekt sponsors om de bouw van zo’n kapel mogelijk te maken. Het Stronck-Kemp Fonds geeft in 2020 een eenmalige bijdrage.


Een uitgebreide informatie is op internet te vinden onder het adres:
www.kaarsenkapel.nl